Zoeken

Hakim Ziyech: onweigerbaar recordaanbod

5 februari 2024 - 17:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft een recordbrekend aanbod ontvangen van de Saoedische club Al-Shabab, die hem graag wil overnemen van Galatasaray.

Volgens Turkse media heeft Al-Shabab een zeer aantrekkelijk contractvoorstel gedaan aan Ziyech, met een totale waarde van 37,5 miljoen euro voor een periode van tweeënhalf jaar. De 30-jarige Marokkaanse international, die momenteel actief is voor Galatasaray, zou naar verluidt geïnteresseerd zijn in het aanbod en heeft de leiding van zijn huidige club hierover ingelicht.

Lees ook: Ivorianen huwen Hakim Ziyech met een Ivoriaanse actrice

Al-Shabab heeft eerder al interesse getoond in Ziyech tijdens de zomertransferperiode van 2023, maar destijds kwam een transfer niet tot stand, vermoedelijk vanwege problemen bij de medische keuring. Ziyech, die Galatasaray vervoegde op 19 augustus op leenbasis met een optie tot koop, heeft sindsdien indruk gemaakt met sterke prestaties, hoewel hij ook met blessures te kampen heeft gehad.

Lees ook: Mooie beelden: Ziyech troost Hakimi na nederlaag op Afrika Cup (video)

De Atlas Leeuw heeft zijn waarde bewezen tijdens belangrijke wedstrijden, waaronder het duel tegen Manchester United in november, waar hij twee doelpunten maakte en een assist leverde in een 3-3 gelijkspel.

Bladna.nl