Zoeken

GNV opent nieuwe verbinding Almeria-Nador

22 juli 2022 - 15:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De Italiaanse rederij Grandi Navi Veloci (GNV) start deze vrijdag een lijndienst tussen de haven van Almeria en die van Nador. De eerste veerboot vertrekt uit de Spaanse haven om 19.30 uur.

GNV zal tot het einde van de Marhaba Operatie tien wekelijkse veerdienst verzorgen tussen Almeria en Nador. Dat meldt de havenautoriteit van Almeria (APA). De routes zullen worden geëxploiteerd door de "GNV Bridge", een nieuw schip dat vorig jaar werd gebouwd en over 153 hutten en 4 suites beschikt en in totaal plaats heeft voor 1000 passagiers.

Lees ook: Record toeloop Wereld-Marokkanen in Spaanse havens

Met de nieuwe route verhoogt de maatschappij het aantal afvaarten en versterkt ze haar aanwezigheid op de Marokkaanse markt.

Lees ook: Balearia beschuldigd van verhogen prijzen boottickets naar Marokko

De Italiaanse rederij voegt zich bij de twee andere rederijen die actief zijn op de route Almeria-Nador, namelijk Trasmediterránea, die momenteel 28 wekelijkse retourvaarten verzorgt met de veerboten "Volcán de Tamasite" en "Volcán de Tamadaba", en Baleària, die 24 wekelijkse retourvaarten verzorgt met de schepen "Wasa Express" en "Napels".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team