Zoeken

Geesteszieke man steekt verschillende auto’s in brand in Casablanca

11 januari 2022 - 19:00 - Marokko

©

Een geesteszieke man heeft in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari 12 auto’s in brand gestoken in de wijk Jamila 4 in Casablanca. Hij werd gearresteerd door de politie.

Sinds zijn terugkeer uit Israël, was de 45-jarige timmerman niet meer dezelfde. Hij zou een schijnhuwelijk zijn aangegaan met een vrouw die hem zogenaamd had bedrogen. Hij is geestesziek en woont alleen in het ouderlijk huis, dat zijn ouders en broers en zussen hebben moeten verlaten.

Lees ook: Visverkoper door psychisch gestoorde man vermoord in Al Hoceima

Tijdens een hysterische aanval gooide hij onlangs meubels, flessen en borden uit het raam van zijn huis. De plaatselijke autoriteiten grepen in om hem onder controle te krijgen en brachten hem naar het ziekenhuis van Derb Ghallef waar hij kalmerende middelen kreeg toegediend, meldt Assabah.

Lees ook: Monniken door mentaal gestoorde man aangevallen in Tanger

De volgende dag moesten de plaatselijke autoriteiten hem naar het psychiatrisch ziekenhuis in Berrechid brengen, maar hij werd daar niet opgenomen. Toen hij rond 2 uur ’s nachts in zijn buurt liep, stak hij 12 auto’s in brand die geparkeerd stonden in steegjes. Kort daarna werd hij in zijn huis door de politie gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team