Zoeken

French Montana zegt eindelijk waarom hij in het ziekenhuis belandde

31 december 2020 - 18:00 - Cultuur

©

Rapper French Montana besloot zijn leven te veranderen nadat hij wakker werd op een intensive care-afdeling. Nu begint de in Marokko geboren rapper aan wat hij zijn tweede hoofdstuk noemt.

French Montana, die eigenlijk Karim Kharbouch heet, zegt dat het tijdens het eerste hoofdstuk van zijn leven de een platform kon creëren dat hij kan gebruiken om zijn stem te doen horen. Het belangrijkste was dat hij daarmee ook zijn moeder met opgeheven hoofd terug naar Marokko kon brengen. "Alles wat ik deed, werkte toe naar dat moment", zegt hij in het tijdschrift XXL. "Er is geen andere prestatie die dat kan verslaan. Geen Grammy, niets anders."

De 36-jarige muzikant vertelt dat hij pijnstillers slikte om langer door te kunnen gaan. Toen hij wakker werd op een intensive care-afdeling in een ziekenhuis in San Fernando Valley in Los Angeles besloot hij zich te herpakken. "Ik denk dat 90 procent van de muzikanten dat doet", zegt de rapper. "Ik deed veel te lang veel te veel en nu is nuchter zijn mijn nieuwe high."

In 2021 richt French zich op het uitbrengen van een documentaire, die zijn reis volgt vanaf het verlaten van Marokko op 13-jarige leeftijd, tot nu en de French Montana die zijn fans vandaag kennen. In het nieuwe jaar komt ook het vierde studioalbum van de rapper uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team