Zoeken

Fouzi Lekjaa spot met Algerijnse elftal

5 juli 2022 - 17:40 - Sport

©

Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), heeft de prestaties van het Marokkaanse U18-team op het voetbaltoernooi van de Middellandse-Zeespelen in Oran geprezen en de draak gestoken met het Algerijnse team.

Het Marokkaanse team heeft betere resultaten behaald dan het Algerijnse team op het voetbaltoernooi van de Middellandse-Zeespelen in Oran (25 juni tot 5 juli). Terwijl de Atlas Leeuwen in de halve finales van Italië verloren en Algerije, Frankrijk en Spanje uit het toernooi verdreven, gingen de jonge Fennecs er in de eerste ronde uit. Fouzi Lekjaa, voorzitter van de FRMF, prees de prestaties van het Marokkaanse U18 team.

Lees ook: Middellandse-Zeespelen (U18) : Marokko verslaat Algerije

"Wij hebben een goed opleidingssysteem. Wat heeft het nationale U18 elftal minder dan Spanje of Frankrijk?" vroeg de baas van de Marokkaanse voetbalbond op een Marokkaanse televisiezender. "Ik noem de anderen niet eens, want het was gewoon een oefenwedstrijd voor ons," vervolgde hij, verwijzend naar het Algerijnse elftal.

Lees ook: Baas Marokkaanse voetbalbond belooft terugkeer Ziyech en Mazraoui

Voormalig Marokkaanse international Abdeslam Ouaddou reageerde scherp op de uitspraken van Lekjaa. "Moet deze heer het Afrikaanse voetbal ontwikkelen en vertegenwoordigen als lid van de CAF en de FIFA? Dit is gewoon een verachtelijke en domme manier van spreken," schreef Ouaddou, goede vriend van de Algerijnse bondscoach Djamel Belmadi, op Twitter.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team