Zoeken

Oproep aan alle Oranje supporters in Marokko!

12 juni 2014 - 19:22 - Cultuur

©

In het zonovergoten Marrakech een café vol krijgen met Oranje supporters? "Moet lukken" dacht initiatiefnemer Mr Oasis (Khalid Ouaziz) die door zijn werkzaamheden als DJ, producer, ondernemer en journalist in Marokko weet dat de drang naar verbinding er groot is. Aanstaande vrijdag organiseert hij speciaal voor de wedstrijd Nederland - Spanje op het WK in Brazilië het feest getiteld "Im From Holland.. Where the F*** you From?" naar zijn gelijknamige hit uit 2007.

"In gesprekken met andere ondernemers en vakantiegangers merk ik dat de behoefte er is om elkaar als Nederlanders in Marokko te ontmoeten. Je ziet mensen opleven als ze weer even lekker Nederlands met elkaar kunnen spreken in Marrakech of Casablanca. Er is ook een grote groep ondernemers die zich in Marokko gevestigd hebben en ik vind het nodig om deze mensen samen te brengen ongeacht of het een zakelijke of feestelijke bijeenkomst is, het kan ook heel goed beiden."

Het idee is simpel, alle Nederlanders en mensen met een voorliefde voor het Nederlandse voetbal verzamelen om er één groot Oranje feest van te maken in hartje Marrakech. Er is muziek met een Hollands tintje en er is ook de mogelijkheid om met elkaar te netwerken en feesten na afloop ongeacht het resultaat (al gaan wij er natuurlijk vanuit dat Oranje wint).

Dus ben jij vrijdag 13 juni in Marokko? Zorg dan dat je iets oranjes aan trekt en kom Mr Oasis helpen om Nederland naar de overwinning te juichen in de Gossip Club bij Gueliz in Marrakech.

Persbericht

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team