Zoeken

RedOne maakt zangers van spelers Real Madrid

11 mei 2014 - 21:58 - Cultuur

©

Nadir Khayat aka RedOne, bekende Marokkaanse muziekproducer, heeft een nieuw liedje gemaakt voor Real Madrid. De song wordt gezongen door coach Carlo Ancelotti en de spelers van de Spaanse club.

RedOne vertelde aan El Pais: "Het is de nieuwe song van Real Madrid. Ik wil niet dat het een voetbalvolkslied wordt, maar een liedje dat iedereen meezingt". Hij wilde Real Madrid, net zoals andere clubs, een emotievol liedje geven dat het hele stadion meezingt.

De directie van de club dringt er echter op aan dat het niet het officiële lied van Real Madrid is.

De Marokkaanse producer verklaarde aan de Spaanse krant dat hij als kind al fan was van Real Madrid. Hij beloofde zichzelf toen dat, als hij ooit beroemd werd, hij iets zou doen voor zijn lievelingsclub.

Red0ne is al jaren een goede vriend van Madrid-spelers Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo. Het liedje voor Real Madrid schreef hij enkele jaren geleden, maar hij vertelde de spelers er slechts twee maanden geleden over.

Alle spelers hebben volgens RedOne meegewerkt aan het nummer. Daarvoor zorgden Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo. Real Madrid heeft dankzij hen nu dus ook een Marokkaans tintje.

RedOne werkte samen met de grootste sterren. Hij produceerde onder meer de bekendste hits van Lady Gaga. RedOne werkte ook onder meer samen met Michael Jackson, Jennifer Lopez, Pitbull, Enrique Iglesias, Britney Spears, Cheb Khaled, U2, Akon, Usher en One Direction.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team