Zoeken

Mysterie rond verdwijning echtgenoot Rym Fikri

15 februari 2024 - 23:00 - Cultuur

©

De verdwijning van de echtgenoot van zangeres Rym Fikri in Casablanca houdt de gemoederen op sociale media bezig. De Gerechtelijke politie (BNPJ) voert een onderzoek uit, maar tast nog in het duister.

Rym Fikri werd op maandag 12 februari verhoord door de politie. De onderzoekers gaan voorlopig uit van "vrijwillige verlating van de echtelijke woning", zo meldt Al Akhbar. "Alles wat op sociale media over de zaak wordt beweerd, is desinformatie," benadrukken bronnen dicht bij de zaak. De zangeres zal "later meer details aan de onderzoekers geven".

Lees ook: Douae Lahyaoui heeft vermiste broer teruggevonden (video)

Een tweede mogelijkheid die de politie onderzoekt, is die van een criminele afrekening. Beelden van bewakingscamera’s tonen hoe de man van Rym Fikri voor zijn huis werd meegenomen. Sommige bronnen beweren dat drugsbaas "Le Turbo" achter de verdwijning zit. De twee zouden kort voor de ontvoering ruzie hebben gemaakt in een nachtclub.

Lees ook: Jamal, 2 jaar geleden ontvoerd in Marbella, nog steeds vermist

"Le Turbo" is inmiddels gearresteerd. In 2007 werd hij door de man van Rym Fikri aangeklaagd voor een soortgelijke zaak, maar hij werd in eerste aanleg vrijgesproken. De man van de zangeres ging in beroep, en de uitspraak in die zaak is nog steeds niet bekend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team