Zoeken

Facebook bant Marokkaanse hackers na aanval op Joodse instellingen

14 mei 2014 - 19:20 - Marokko

©

Facebook heeft de pagina van ’The Moroccan Ghosts’ verwijderd. De anonieme hackers zijn niet meer welkom op het sociaal netwerk omdat ze de websites van vier Joodse instellingen in de Verenigde Staten hebben gehackt.

Op hun Facebook pagina pochten de hackers over de cyberaanvallen : "We hebben vier officiële zionistische tempels in Amerika gehackt, of om duidelijker te zijn, vier vuile plaatsen waar tegen Palestina werd gecomploteerd."

De aangevallen websites behoorden tot "The Union for Reform Judaism’s institutions" in Colorado, New Jersey, Massachusetts en Georgia.

The Moroccan Ghosts vervingen de homepages van de websites met een afbeelding van een man gehuld in een Palestijnse vlag, samen met de slogan : "Wanneer onrechtvaardigheid wet wordt, wordt weerstand een plicht.".

Facebook werd door de Anti-Difamation League verwittigd. Volgens ADL hadden The Moroccan Ghosts eerder al websites van Joodse groeperingen gehackt. Zij hadden toen hun logo en een filmpje over holocaustontkenning op de sites gepubliceerd.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team