Zoeken

Egyptische gigant koopt hotels in Marokko

25 maart 2024 - 17:00 - Economie

©

De Egyptische hotelgroep Pickalbatros heeft twee hotels in Marokko overgenomen: het Sangho Hotel in Marrakech en het Palais des Roses in Agadir. De overname is een belangrijke stap voor Pickalbatros om zijn positie op de Marokkaanse markt te versterken en tegelijkertijd de toeristische activiteiten in Marrakech en Agadir te stimuleren.

Het Sangho Hotel in Marrakech is een 4-sterrenhotel met 324 kamers en ligt op een terrein van meer dan 10 hectare. Het Palais des Roses in Agadir is een 5-sterrenhotel met 404 kamers en ligt direct aan de zee. Met de overname van deze twee hotels wil Pickalbatros "actief bijdragen aan de vermindering van het aantal leegstaande bedden in deze belangrijke toeristische bestemmingen."

Lees ook: Spaanse groep bouwt 5-sterrenhotel in Erg Chebbi woestijn

Pickalbatros Hotels & Resorts werd opgericht in 1992 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van een breed scala aan hotels en toeristische accommodaties. De groep heeft een uitgebreide portefeuille met hotels in Egypte en Marokko. In Egypte bezit Pickalbatros 22 hotels in Hurghada, Sharm El Sheikh en Port Said. In Marokko heeft de groep al diverse hotels, waaronder het Savoy Grand Hotel en het Aquafun vakantiedorp in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team