Zoeken

Het moment waarop Badr Hari het einde van zijn carrière aankondigt (video)

9 oktober 2022 - 00:01 - Sport

©

Badr Hari heeft zaterdagavond na zijn nederlaag tegen Alistair Overeem, aangekondigd dat hij een punt wilde zetten achter zijn professionele kickbokscarrière.

De Marokkaanse kampioen maakte deze verklaring in het bijzijn van Rico Verhoeven en Alistair Overeem, aan wie hij stilte en respect vroeg. "Hé hé jongens, even stil alsjeblieft, heb respect voor mij, ik verdien het toch", zij hij, terwijl Overeem Verhoeven uitdaagde.

Lees ook: Badr Hari verliest gevecht en kondigt einde carrière aan

Hari vervolgde door aan te kondigen dat hij wilde stoppen en bedankte zijn fans voor de steun.

"Jongens, dames en heren, even stil alsjeblieft. (...) Jongens, ik ben serieus aan het nadenken om een einde te brengen aan mijn carrière. Ik ben al een tijdje bezig, ik heb tegenover de allerbesten gestaan, ik denk dat ik weinig nog te bewijzen heb. De jongens die hier zijn gekomen voor mij, ik wil jullie echt echt echt bedanken, wallah, altijd, al die jaren, keer op keer, altijd hebben jullie me gesteund, ik heb trouwe fans, ik sta hier tussen twee geweldige gasten (nvdr. Verhoeven en Overeem)", aldus Hari, die vervolgens zijn fans en meerdere leden van zijn staf in het Engels bedankte.

Lees ook: Moet Badr Hari behoudender vechten tegen Alistair Overeem?

"Dank allemaal, ik denk dat jullie me hier niet meer zien, dus bij deze iedereen, bedankt, ik hou van jullie, en wie weet... op een andere plek".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team