Zoeken

Dronken Marokkaanse international Youssef Ait Bennasser beledigt fans (video)

14 juli 2019 - 11:50 - Sport

©

Een filmpje van Youssef Ait Bennasser werd in de afgelopen dagen massaal gedeeld. De Marokkaanse international was dronken en beledigde zijn fans op Instagram.

De middenvelder van AS Monaco zong in de video een beledigend liedje naar zijn volgers toe. Het filmpje ging onmiddellijk viraal. Ait Benasser besefte iets later zijn fout en haalde de video weg, maar het was al te laat.

In een tweede bericht enkele uren later bood de Marokkaanse international zijn excuses aan. Hij stelt door een aantal mensen te zijn beledigd en houdt zelfs vol dat zijn familie doodsbedreigingen heeft ontvangen.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle mensen die ik heb beledigd. Ik ben nog steeds net zoals mijn teamgenoten, erg aangedaan door onze uitschakeling. Ik heb een totaal ongepaste reactie gehad na de beledigingen en berichten waarin mijn familie de dood wordt toegewenst. Het is echter geen excuus voor mijn gedrag dat noch mijn waarden noch de opvoeding weerspiegelt die mijn ouders me hebben gegeven.", aldus Ait Benasser.

Bladna.nl