Zoeken

Latifa Raafat (53) zwanger

18 juni 2019 - 12:38 - Cultuur

©

Latifa Raafat is zwanger. De 53-jarige Marokkaanse zangeres verwacht haar eerste baby. Ze toonde afgelopen weekend trots haar babybump in Agadir.

"Het raakt met echt wanneer ik zie dat mijn fans en mijn publiek verheugd reageren op mijn zwangerschap. Ik vraag hen om voor mij te bidden.", verklaarde Latifa Raafat aan journalisten die haar naar haar zwangerschap vroegen.

De Marokkaanse diva werd door het merendeel van haar fans gefeliciteerd. Enkelen reageerden echter negatief met beledigingen of misplaatste grappen. "Ik antwoord gewoonlijk niet op beledigingen, maar wanneer het mijn waardigheid raakt antwoord ik wel.", aldus de zangeres.

"Ik scheidde in 1994 en hertrouwde, wat weinig mensen weten. Ik ben niet verplicht om mijn persoonlijk leven met iedereen te delen, het is mijn recht. Sommigen zeggen dat ik op mijn leeftijd niet meer zwanger kan raken. God heeft me een geschenk gegeven, of er nu positief of negatief op wordt gereageerd, ik kan het niet weigeren."

Meerdere Marokkaanse celebrities hebben de zangeres gefeliciteerd en haar hun steun betuigd. Onder hen Dounia Batma, Zina Daoudia, Iman El Bani, Asma Lmnawar en Samira Said.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team