Zoeken

Opnames Marokkaanse acteur Driss Roukh in ziekenhuis lopen uit de hand

16 februari 2018 - 15:20 - Cultuur

©

De opnames van een televisieserie van Driss Roukh in het Moulay Youssef ziekenhuis in Casablanca zijn uitgelopen tot een handgemeen tussen leden van de filmploeg en artsen.

In een verklaring veroordeelt de Nationale gezondheidsfederatie "de aanval op dokter Fatima Gharrass door acteur en filmmaker Driss Roukh tijdens de opnames" van zijn serie "La Une".

De organisatie hekelt tevens het gebruik van een ziekenhuis voor opnames en de negatieve gevolgen daarvan op de patiënten en het ziekenhuispersoneel.

Driss Roukh wordt ervan beschuldigd de arts te hebben beledigd toen ze kwam klagen over het geluid dat de filmploeg maakte en daarmee de kalmte verstoorde voor de patiënten.

De acteur ontkent de hele zaak. Hij stelt toestemming te hebben gekregen van het ministerie van Gezondheid voor de opnames. Zijn ploeg zou een lege gang hebben gekozen om de patiënten niet lastig te vallen. Fatima Gharrass zou hen echter hebben gevraagd om weg te gaan. Hij zou haar hebben geantwoord dat hij toestemming had om in het ziekenhuis te filmen waarop zij leden van zijn team fysiek zou hebben aangevallen. De acteur zou als gevolg met zijn filmploeg het ziekenhuis hebben verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team