Zoeken

Dominique Strauss Kahn probeerde Marokkaanse journaliste te verkrachten

3 juni 2011 - 23:41 - Wereld

©

Dominique Strauss Kahn, voormalig directeur-generaal van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zou naar verluidt hebben geprobeerde een Marokkaanse journaliste aan te randen.

De verslaggever van de Marokkaanse l’Économiste, Thiam Bashir, vertelde Radio Luxe over een collega-journaliste, die hem toevertrouwde dat ze was aangevallen door Dominique Strauss Kahn tijdens een interview en dat hij haar zou hebben proberen te verkrachten.

Het is niet duidelijk of de journaliste in kwestie nog steeds in Marokko woont. Ze zou in ieder geval Dominique Strauss Khan een paar jaar geleden in Rabat hebben geïnterviewd.

Dominique Strauss Kahn wordt vastgehouden in New York waar hij op 14 mei op het Kennedy luchthaven werd aangehouden omdat hij een poetsvrouw seksueel zou hebben mishandelt in het Sofitel van Manhattan.

De man, een grote vriend van Marokko, bezit samen met zijn vrouw de Franse journaliste Anne Sinclair, een prachtige Riad op 500 meter van het Djemaa El Fna plein te Marrakesh.

Strauss Kahn bracht een deel van zijn jeugd door in Agadir waar hij met zijn ouders woonde van 1951 tot 1960, jaar waarin de Strauss-Kahn familie Agadir verliet voor Monaco als gevolg van de vreselijke aardbeving die de stad verwoeste

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team