Zoeken

Dominique Strauss-Kahn date Marokkaanse Myriam L’Aouffir

7 september 2012 - 12:13 - Wereld

©

Dominique Strauss-Kahn, voormalig IMF-topman onlangs beschuldigd van verkrachting en sinds kort gescheiden van Anne Sinclair, heeft een nieuwe vriendin, de Marokkaanse Myriam L’Aouffir.

Donderdagochtend verschenen in de Franse pers, foto’s van DSK met een veertigjarige vrouw genaamd Myriam. Samen hadden ze net een paar dagen vakantie doorgebracht in Corsica. De vrouw zou eigenlijk Myriam L’Aouffir zijn, verantwoordelijke bij "France Television" van Marokkaanse afkomst.

Anne Sinclair, ex-vrouw van DSK, had eind augustus hun scheiding bevestigd. Gisteren meldde de Franse pers dat Dominique Strauss-Kahn zijn scheiding snel had vergeten en "graag de sprankelende veertiger (Myriam L’Aouffir) presenteerde als degene die nu zijn leven deelt".

Myriam L’Aouffir is de oprichtster van de Marokkaanse NGO "Juste pour eux", dat ze in 2004 had gecreëerd om de slachtoffers van de aardbeving in Al Hoceima te helpen. Vandaag de dag wordt de NGO gesponsord door Gad Elmaleh, en steunt het onderwijs op het platteland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team