Zoeken

Depressieve Hachim Mastour vraagt hulp

13 oktober 2023 - 21:00 - Sport

©

Hachim Mastour, ooit beschouwd als hét opkomende voetbaltalent en huidige speler bij de Marokkaanse club Union Touarga, kampt met een diepe depressie. Op 25-jarige leeftijd roept de Marokkaanse international om hulp.

Onlangs deelde Mastour een verontrustend bericht op zijn sociale media. "Ik ben verdrietig, ik voel me niet goed. Elke dag vechten om vervolgens te worden vernederd maakt me moe. Dit gevoel draag ik al jaren met me mee. Ik haat het om over mijn gevoelens te praten, maar dit is de situatie waarin ik me bevind. Ik heb altijd geprobeerd mijn plek te vinden, tevergeefs," schreef hij op Instagram.

Lees ook: Hachim Mastour: "Ik heb betaald voor mijn keuze om voor Marokko te spelen"

Ondanks zijn reputatie als wonderkind op 15-jarige leeftijd, heeft Mastour geen grote carrière gemaakt. Hij stelt vertrouwen te hebben gehad in de foute personen. "Ik betreur het dat ik vertrouwen heb gehad in de verkeerde mensen, mensen die beloofden dat ze me ten onder zouden brengen. Ze zagen me alleen als een geldautomaat," verklaarde hij vorig jaar aan het Italiaanse medium PSB.

Lees ook: Voetbaltalent Hachim Mastour betuigt spijt

De voormalige AC Milan-speler sprak ook over de immense druk die hij ervaarde, vooral van het publiek. "Elke keer dat ik het veld betreed, verwachten de meesten dat ik iedereen dribbel en een doelpunt maak," gaf hij aan, verwijzend naar de onterechte kritiek op sociale media. Zijn tijd bij Reggina blijft ook een belangrijke keerpunt in zijn carrière. Hij herinnert zich de eer om te spelen met topvoetballers, maar uit ook zijn teleurstelling over het gebrek aan resultaten en de voorkeur voor spelers met andere kwaliteiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team