Zoeken

Dacia onthult Marokkaanse Sandero Streetway (video)

28 september 2022 - 23:00 - Marokko

┬ę

Na de lancering van de exclusieve New Dacia Sandero Streetway Artway in samenwerking met de Marokkaanse street art kunstenares Sara Lamine "Rose", vernieuwt Dacia Marokko deze ervaring in samenwerking met de School voor Schone Kunsten van Casablanca.

Als leider op de automarkt en favoriete merk van de Marokkanen, wil Dacia Marokko de talenten van jonge Marokkanen in de kijker zetten. De nieuwe Dacia Sandero Streetway is een model met een sterke persoonlijkheid en een gedurfde stijl, dat zich aanpast aan de dynamiek van het stadsleven, meldt SNRT News.

Lees ook: Elektrische Dacia Spring dit jaar nog in Marokko verkocht

In samenwerking met de School voor Schone Kunsten van Casablanca lanceerde Dacia Marokko een wedstrijd voor studenten, geïnspireerd door het merk, de auto en de Marokkaanse cultuur. De werken van 10 studenten werden geselecteerd om deel te nemen aan de speciale Streetart-wedstrijd op de sociale media kanalen van het merk.

Lees ook: Binnenkort Dacia Jogger van Marokkaanse makelij?

De wedstrijd werd gewonnen door Nabil Ait Salah, student in het 4e jaar grafische vormgeving aan de School voor Schone Kunsten van Casablanca, zijn fresco werd op het koetswerk van de auto geplaatst. Hij gebruikte verschillende geometrische vormen, een aantal visuele kenmerken van het merk en een kleurenpalet dat de diversiteit van de Marokkaanse cultuur weergeeft. Met name de blauwe tulband met de traditionele djellaba en de felrode achtergrond zijn daar een goede representatie van.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team