Zoeken

Cristiano Ronaldo mag Badr Hari niet meer bezoeken van Real Madrid

18 januari 2016 - 18:00 - Sport

©

Real Madrid zou aan Cristiano Ronaldo hebben verboden om nog met zijn jet naar Marokko te vliegen en er Badr Hari te ontmoeten.

Volgens Het Laatste Nieuws denkt clubvoorzitter Florentino Pérez dat de vlieguren slecht zijn voor Ronaldo’s prestaties op het veld en dat zijn vriendschap met Badr Hari ook slecht is voor zijn privéleven.

Zinedine Zidane, nieuwe coach van Real Madrid, zou ook ontevreden zijn met Ronaldo’s vele reisjes naar Marokko volgens Gol. De Spaanse sportwebsite meldt dat Ronaldo meerdere keren per week naar Marokko reist om er zijn vrienden te ontmoeten. Zidane zou hem hebben gevraagd om maximaal eenmaal per week naar het koninkrijk te reizen. Ronaldo zou daar echter slecht op hebben gereageerd en hebben geantwoord dat het zijn privéleven was en dat hij steeds op tijd was voor de training.

Cristiano werd de laatste maanden herhaaldelijk samen met kickbokser Badr Hari in Agadir en Marrakech gezien. Volgens Britse media onderhielden de twee zelfs een homoseksuele relatie maar dat bleek achteraf niet waar te zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team