Zoeken

Casablanca: publiciteit voor Israël verheugt David Govrin

13 maart 2022 - 19:40 - Marokko

©

De zaakgelastigde van het Israëlische verbindingsbureau in Marokko, David Govrin, heeft zijn "Marokkaanse broeders" uitgenodigd om Israël te bezoeken wanneer de Royal Air Maroc vluchten tussen Casablanca en Tel Aviv op 13 maart van start gaan.

"Het is geruststellend om het grote scherm aan de muur in Casablanca te zien waarop de eerste vlucht van Royal Air Maroc naar Tel Aviv wordt aangekondigd. Daarom nodig ik onze Marokkaanse broeders uit om Israël te bezoeken, zijn cultuur te ervaren en met eigen ogen de hoge status te zien die Marokko en de Marokkanen in de harten van de Israëliërs hebben," schreef David Govrin woensdag in een tweet.

Lees ook: Marokkaanse delegatie op eerste vlucht Casablanca-Tel Aviv

Royal Air Maroc voert deze zondag zijn eerste vluchten tussen Casablanca en Tel Aviv uit. De oorspronkelijk voor 13 december 2021 geplande vluchten moesten worden uitgesteld vanwege de gezondheidssituatie in Israël en Marokko. Op de eerste vlucht zou een delegatie van tientallen ondernemers van het Marokkaanse ondernemingsverbond CGEM, journalisten en personen uit het maatschappelijk middenveld, reizen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team