Zoeken

Brazilianen verwachten moeilijke wedstrijd tegen Marokkanen

25 maart 2023 - 07:00 - Sport

©

In een persconferentie in Tanger sprak de Braziliaanse doelman Ederson Santana de Moraes over de wedstrijd van deze zaterdag tussen zijn team en de Atlas Leeuwen. Hij beschouwt het als een moeilijke wedstrijd tegen een team met veel voordelen.

Voor de Braziliaanse doelman van Manchester City heeft Marokko een "sterk en agressief team, met een gepassioneerd publiek". Ook al blijft het een vriendschappelijke wedstrijd, de ontmoeting is belangrijk voor beide teams op veel niveaus. Marokko wil wraak nemen, terwijl Brazilië onoverwinnelijk wil blijven.

Lees ook: Marokko-Brazilië: Atlas Leeuwen willen revanche op Seleçao

Ederson wordt beschouwd als een van de meest ervaren spelers in het Braziliaanse team. Hij voorspelt een intense wedstrijd. "Het wordt een moeilijke wedstrijd omdat hun selectie heel goed, agressief en sterk is. Hun publiek is heel gepassioneerd. Ik herinner me nog in Qatar toen ik terug naar het hotel ging en ze zich plaatsten voor de kwartfinales na Spanje te hebben verslaan."

Het Braziliaanse elftal is in Marokko met een interim-coach. De 29-jarige speler is ervan overtuigd dat Ramon Menezes het nodige zal doen om Brazilië zijn derde overwinning op Marokko te helpen behalen. "Ik denk dat een verenigde en gelukkige groep veel dingen kan bereiken. Het is waar dat er nederlagen, gelijke spelen en overwinningen zijn in het voetbal, maar als speler probeer ik me altijd aan te passen aan deze situaties, omdat het leven van een speler zo is. Ramon zal ideeën implementeren tijdens trainingen en de wedstrijd van zaterdag. Het is aan ons om van de gelegenheid gebruik te maken."

Lees ook: Brazilië speelt oefenduel tegen Marokko zonder Neymar

De ontmoeting tussen de Seleçao en de Atlas Leeuwen vindt deze zaterdag 25 maart plaats in het Grote Stadion van Tanger. Het is de eerste wedstrijd van Marokko sinds het WK in Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team