Zoeken

Jongen uit livestream Bilal Wahib doet zijn verhaal (video)

28 maart 2021 - 12:57 - Wereld

©

De jongen die enkele dagen geleden na aandringen van Mocro-maffia acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud op Instagram zijn geslachtsdeel liet zien, maakt het naar eigen zeggen beter. Hij kreeg bezoek van een rapper en influencers die hem een hart onder de riem wilden steken.

In een filmpje op Instagram zegt ’#Kleine jongetje 12’ dat hij een paar dagen niet heeft gegeten en "dat hij zich wel schaamt, als hij naar bed gaat", maar dat het nu wel weer gaat. De jongen van twaalf die de afgelopen dagen viral ging, reageert voor het eerst op het hele gebeuren. "Jullie hoeven niet te stressen, mij gaat alles goed. Wie voor mijn kant is, het maakt me niet uit, en wie voor Bilal zijn kant is, het maakt me ook niet uit. Jullie hoeven je niet druk te maken."

Rapper Appa, influencer Marwa van Facebookgroep Marwa Juice en Achraf Seamari van de Instagram-account ‘Het Verbindende Kartel’ kwamen op uitnodiging van de familie naar zijn huis om hem te steunen. Zij namen het filmpje op waarin de jongen te zien is met een pet op die zijn gezicht bedekt. "Toen we naar binnen gingen was de jongen heel emotioneel, en veel aan het huilen", vertelt Seamari aan NOS. "Toen dacht ik wel even ’hoe gaat dit aflopen?’ Hij at niet en sliep ook slecht, hoorden we. Toen we de deur uitliepen, had hij een kleine glimlach op zijn gezicht."

Daarnaast hebben ook een aantal influencers en artiesten waaronder Lil’ Kleine, Boef en Famke Louise, filmpjes opgenomen die ze op Instagram deelden om de jongen te steunen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team