Zoeken

Bilal El Khannous samen met Hakim Ziyech in Turkije?

8 maart 2024 - 20:30 - Sport

©

Bilal El Khannous, de 19-jarige Marokkaanse middenvelder van KRC Genk, trekt de aandacht van verschillende topclubs. Galatasaray zou hem graag willen inlijven als vervanger van Dries Mertens, maar concurrentie van Duitse clubs dreigt.

De Turkse topclub Galatasaray is op zoek naar een nieuwe spelmaker en ziet in El Khannous de ideale kandidaat. De Marokkaanse international, die nog tot 2027 onder contract staat bij Genk, heeft een sterke reputatie opgebouwd met zijn prestaties in de Jupiler Pro League.

Lees ook: Bilal El Khannouss: "Mijn hart zei: ’Kies voor Marokko’"

Volgens Sky Sports heeft Galatasaray al een eerste stap gezet om El Khannous te contracteren. De club zou hem de nummer 10-positie willen aanbieden. Er is echter concurrentie van Duitse clubs, zoals RB Leipzig, Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund, die ook interesse tonen in de jonge Atlas Leeuw.

Lees ook: Ahmed El Khannouss dient klacht in tegen benoeming

El Khannous beleefde een glansrijke periode bij Genk. Sinds zijn debuut in het seizoen 2021-2022 scoorde hij vier doelpunten en gaf hij tien assists in 76 wedstrijden. De marktwaarde van de Marokkaanse international wordt geschat op 22 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team