Zoeken

Regio Béni Mellal wil wereld-Marokkanen verleiden om te investeren

20 juli 2021 - 10:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Het regionaal investeringscentrum (CRI) van de regio Beni Mellal-Khenifra is een campagne gestart om wereld-Marokkanen aan te moedigen om in de regio Beni Mellal te investeren. Het is de bedoeling om de Marokkaanse diaspora te informeren over de mogelijkheden die er liggen in de regio, die in de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt.

"Deze bijeenkomst is een gelegenheid om te focussen op de positieve dynamiek van investeringen op het niveau van de regio, vooral sinds de hervorming van het CRI en de oprichting van de Unified Regional Commission of Investment", verklaarde Adil Azmi, de directeur van de afdeling voor investeringen binnen de CRI van Beni Mellal-Khenifra, aan persbureau MAP.

Lees ook: Marokko: debatten om Marokkaanse diaspora bij ontwikkeling te betrekken

Er zal een bijeenkomst worden georganiseerd met de werktitel "investeringen van wereld-Marokkanen, een hefboom voor regionale ontwikkeling". Volgens Adil Amzi zullen de geïnteresseerden hier uitvoerig worden voorgelicht over de mogelijkheden om in de regio te investeren.

De verwerkingstijd van 6 dagen voor de investeringsdossiers moet het volgens Amzi nog aantrekkelijker maken voor wereld-Marokkanen om hun geld in de verschillende projecten in de regio te steken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team