Zoeken

Ajax Amsterdam had geen geld voor Azzedine Ounahi

6 februari 2023 - 17:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi wilde graag zijn carrière voortzetten bij Ajax Amsterdam. Dat vertelde de voormalige Nederlandse international Wesley Sneijder in een podcast.

Volgens de ex-international heeft hij dit ook aan directeur Edwin van der Sar laten weten, maar de financiën van de club maakten een transfer onmogelijk.

Lees ook: Azzedine Ounahi nieuwe held Marseille na beslissend doelpunt (video)

"Ik kreeg te horen dat hij graag naar Ajax wilde en werd gevraagd of ik iets kon betekenen. Hij wilde écht heel graag. Wat hij had moeten kosten? Op dat moment geloof ik vijftien miljoen euro", vertelde Sneijder.

"Ik heb nog met Edwin van der Sar gesproken. Die jongen wilde graag naar Ajax. Het is een fantastische middenvelder, hij heeft een goed WK gespeeld. Als hij de gemaakte progressie door kan trekken, dan is hij over twee jaar zeventig miljoen euro waard", vervolgde de voormalige international.

Lees ook: Azzedine Ounahi nauwelijks aangekomen bij OM en al bedenkingen

Helaas maakten de financiën van de club deze overdracht onmogelijk. "Dan moesten er eerst spelers weg, dat ging niet. Het bleek uiteindelijk onmogelijk." De Marokkaanse international is intussen door Olympique Marseille aangeworven en maakte er vorige week zijn debuut met een schitterende doelpunt.

Bladna.nl