Zoeken

Dounia Batma uit haar woede tegen critici

10 november 2020 - 16:20 - Cultuur

©

Zangeres Dounia Batma is woedend op haar tegenstanders en critici. Hun gedrag en lasterlijke opmerkingen zouden haar, naar eigen zeggen, hebben gedwongen "wreed te worden".

De ster is verbitterd over de kritiek die ze te verduren krijgt van haar tegenstanders. Door kwetsende reacties die bij haar Instagram-bericht met een foto van zichzelf en haar zus Ibtissam zijn geplaatst, beweert de zangeres dat deze mensen onuitwisbare littekens hebben achtergelaten.

"Nee, geen dank aan degenen die ons valselijk hebben beschuldigd, belasterd, onze waardigheid hebben geschaad, onrecht hebben verdedigd en degenen die een moeder en haar kind van elkaar hebben gescheiden. Nee, geen dank aan degenen die ons bespotten en valse roddels over ons verspreiden. We vertrouwen op God. Iedereen zal zijn vergelding op aarde hebben vóór het hiernamaals".

"Jij bent het die me wreed heeft gemaakt, maar binnen de grenzen van de wet", voegde ze eraan toe. Verder zegt ze dat de omstandigheden haar hebben veranderd in een "ijzeren dame die haar kracht put uit de haat tegen anderen. Je doet alsof je het vergeet, maar ik zal het nooit vergeten. De waarheid zal spoedig aan het licht komen," besloot de ziedende Dounia Batma.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team