Zoeken

Tamer Hosny en Basma Boussil spreken over scheiding op Instagram

21 november 2020 - 17:40 - Cultuur

©

De Egyptische zanger Tamer Hosny en zijn Marokkaanse vrouw Basma Boussil doen hun verhaal enkele dagen na het nieuws van hun echtscheiding, op instagram. Boussil neemt het voortouw en beklaagt zich over de vele foto’s van de artiest met jonge vrouwen.

Het zou een reden zijn voor hun echtscheiding. Basma Boussil, ooit zelf een zangeres en modeontwerpster, was het zat om foto’s te zien van haar nu inmiddels ex-man met jonge vrouwen. Tamer Hosny, met wie ze drie kinderen heeft, reageerde op zijn beurt op Instagram om aan zijn ex-vrouw te vragen om hun problemen niet op sociale media te delen.

Sommigen zien het als een verkapte liefdesbrief: de Instagram story van de zanger. Hij begint zijn bericht dan ook met "Basma, mijn geliefde". Vervolgens vraagt hij zich af hoe anderen haar zo van streek hebben kunnen maken. Hij ziet de "belachelijke opmerkingen" als iets wat bij hun celebrity status hoort. En dat ze elkaar ook vanwege zijn bekendheid hebben ontmoet.

Ook hoopt Hosny dat ze bij elkaar komen en legt zijn vertrouwen hierover bij God. Hij hoopt dat Basma Boussil beseft dat er mensen zijn die er hun roeping van hebben gemaakt om gezinnen kapot te maken. Hij sluit zijn "liefdesbrief" af met een gebed voor zijn gezin en de woorden "Roekeloos, maar ik hou van je".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team