Zoeken

Badr Hari kiest zijn tegenstanders

20 mei 2019 - 10:20 - Sport

©

Badr Hari is terug met nieuwe uitdagingen. Dat kondigde hij enkele dagen geleden zelf aan. De Marokkaanse kampioen tekende voor meerdere gevechten met Glory.

De kickbokser zal in de komende maanden zes keer de ring instappen. Zijn tegenstanders zijn nog niet bekend maar Hari stelt op sociale media dat hij samen met zijn team de voorstellen bekijkt. "Alleen kandidaten die serieus worden overwogen, zullen worden gecontacteerd", schreef de kampioen.

Onder de mogelijke tegenstanders, Rico Verhoeven, die zijn onvrede uitte na de verlenging van het contract van Hari met kickboksorganisatie Glory te hebben vernomen.

"Ik wil graag dat mijn eerstvolgende gevecht tegen Badr is. Zoals ik het uitreken, kan dat in december. Dan mag hij namelijk weer vechten. Er zijn voor Glory geen redenen om nog langer te wachten. Mijn laatste gevecht was in september. Dus in december heb ik al een jaar en drie maanden niet gevochten.", aldus Verhoeven.

Er wordt ook gesproken over een gevecht tegen de andere Marokkaanse kampioen, Jamal Ben Saddik. Net na zijn overwinning in september vorig jaar in Amsterdam had hij Badri Hari uitgedaagd. Hari bevond zich toen in het publiek en accepteerde tegen zijn wil.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team