Zoeken

Badr Hari aan Rico Verhoeven: "Vergeet niet wie de baas is!"

25 augustus 2018 - 19:00 - Sport

©

De rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven laat op zich wachten. Op social media is de strijd tussen de twee kickbokser wel begonnen.

Badr Hari sprak de Nederlander aan op social media en ontkende de geruchten over een gevecht in september. "Beste Rico, probeer valse geruchten niet aan te moedigen: er zijn nooit gesprekken geweest over een mogelijk gevecht in september. Hoe kan je je inbeelden dat je de ster van de avond zou zijn als dat wel het geval was? Vergeet niet wie de baas is.", aldus Badri Hari.

"Geniet van je volgend gevecht en als alle voorwaarden er zijn om je eraan te herinneren wie Badr Hari is, dan zal ik meer dan enthousiast zijn om je te laten zien dat je alle kwaliteiten hebt om je aan te sluiten bij mijn prestigieuze lijst van overwinningen.", vervolgt de Marokkaanse kampioen die zijn bericht afsluit met een lijst van de tegenstanders die hij knockout sloeg: "Hesdy Gerges, Ismael Londt, Stefan Leko, Alexey Ignashov, Ruslan Karaev, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Semmy Schilt, Peter Aerts".

Bij de tekst plaatste Hari een foto van een rake klap die hij aan Verhoeven verkocht tijdens hun laatste gevecht.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team