Zoeken

Badr Hari onthult prijzen van zijn "Punch" sportscholen in Marokko

17 mei 2023 - 12:00 - Sport

©

Badr Hari zal in de komende weken zijn nieuwe sportschool in Casablanca openen. Het nieuws werd aangekondigd via indrukwekkende reclameborden die verspreid zijn in de Marokkaanse metropool.

De Marokkaanse kickbokser, die onlangs met pensioen is gegaan, heeft besloten om een ambitieus project in Marokko te starten. Hij maakte enkele maanden geleden zijn intentie bekend om een keten van fitnesscentra genaamd "Punch" op te zetten.

Lees ook: Badr Hari zoekt medewerkers voor zijn fitnesscentra

"Sport heeft me alles gegeven in mijn leven, en het is tijd om iets terug te geven aan de sportgemeenschap van ons geliefde land, Marokko", verklaarde Badr Hari een tijdje geleden op sociale media. De sportscholen van dit nieuwe concept zullen de veelzeggende naam "Punch" dragen. Hari’s doel is ambitieus: de ontwikkeling van een netwerk van tientallen sportscholen in heel Marokko in de komende drie jaar.

Met de nadruk op toegankelijkheid wil Badr Hari sportscholen creëren die voldoen aan de hoogste internationale normen, terwijl ze betaalbare prijzen bieden voor iedereen. De kickbokskampioen wil dat dit project een groot menselijk avontuur wordt met een sterke sociale impact in het hele land. Zijn ambitie is om de Marokkaanse jeugd, maar ook ouderen, aan te moedigen te investeren in hun gezondheid door regelmatig te sporten binnen een echte sportgemeenschap, die kwalitatieve apparatuur en een veilige en schone omgeving biedt.

"Ons volk verdient echte excellentie", aldus Badr Hari, die een verbetering van de fysieke conditie en gevechtsvaardigheden met behulp van zijn revolutionaire concept belooft.

Lees ook: "Punch", de nieuwe fitnesscentra van Badr Hari in Marokko

Punch-sportscholen zullen twee soorten jaarabonnementen aanbieden. Het eerste, genaamd "Fitness Pass", is verkrijgbaar voor de prijs van 2990 dirham per jaar. Het tweede, de "Total Pass", wordt aangeboden voor 3990 dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team