Zoeken

Badr Hari: "Gevecht tegen Adegbuyi easy money voor mij"

11 december 2020 - 09:00 - Sport

©

Badr Hari voelt zich ruim een maand na het hervatten van de trainingen helemaal klaar voor het titelgevecht van Glory tegen Benjamin Adegbuyi. Het is ook het eerste evenement van de kickboksbond sinds de coronacrisis.

Het evenement werd eerder uitgesteld vanwege de strengere COVID-19-maatregelen in Nederland en de positieve coronatest van Badr Hari. Hij lag zo’n anderhalve week behoorlijk ziek in bed en vreesde zelfs even voor zijn leven. Hari zegt zich nu terug zelfverzekerd en sterk te voelen.

Tijdens een virtuele persconferentie wordt het heel duidelijk dat de honger van Hari naar de kampioensriem van ‘The King of Kickboxing’ nog allesbehalve gestild is. Hoewel Adegbuyi één plek hoger staat op de ranglijst van de zwaargewichten van Glory, ziet Hari zichzelf als onbetwiste favoriet. "Echt, dit is easy money voor mij. Een walk in the park. Ik heb mannen verslagen die voor deze jongen een legende waren."

Het is de eerste keer dat Hari terug de ring in stapt sinds Collission 2, het veelbesproken gevecht tegen Rico Verhoeven in een uitverkochte Gelredome. Een enkelblessure van Hari zorgde er toen voor dat Verhoeven zijn wereldtitel op technische knock-out behield. Hari wil graag een rematch met Verhoeven, maar laat de planning over aan organisator Glory. "Ik volg de kampioensriem. Ik wil volgend jaar de Glory-kampioen zijn, dus ik ga naar waar de riem is."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team