Zoeken

Waar en wanneer het gevecht van Badr Hari bekijken? (video)

19 december 2020 - 09:00 - Sport

©

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 december pakt Badr Hari de handschoen weer op, dit keer tegen collega-zwaargewicht Benjamin Adegbuyi. De kickbokswedstrijd is vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd via een betalende livestream te bekijken.

De kickbokswedstrijd tussen Hari en Adegbuyi is het hoofdgevecht van Glory 76 dat begint om 21:00 uur. Het is nog niet bekend op welke precieze tijd dat Badr met zijn tegenstander in de ring stapt, maar het zal het laatste gevecht van de avond zijn volgens Bokszone.

Er staan in totaal vijf gevechten op het programma van zaterdag. Bij het weegmoment kwamen de tien boksers het podium op om gewogen te worden. Daarbij kon een traditionele ’staredown’ niet ontbreken. Alleen moest deze volgens de huidige coronamaatregelen wel plaatsvinden met anderhalve meter tussen de vechters.

De prelims beginnen om 20:00 uur. Het gevecht tussen Hari en Adegbuyi wordt live uitgezonden, maar niet op de televisie. Voor 12,99 euro kan men via de Spike-Glory site een ticket kopen om de livestream zaterdagavond te bekijken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team