Zoeken

Baby Ousmane Dembélé en Marokkaanse vrouw geboren

18 september 2022 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse echtgenote van de Franse international Ousmane Dembélé, is van een meisje bevallen. Het is het eerste kindje van het koppel.

Het koppel trouwde in december vorig jaar in Marokko. Ousmane Dembélé en zijn vrouw zijn bijna een jaar later de trotse ouders geworden van een meisje.

Lees ook: Ousmane Dembélé met Marokkaanse getrouwd (video)

De Spaanse radiozender Cadena Cope meldt dat de baby in de nacht van vrijdag op zaterdag geboren werd. De coach van Barcelona, waar Dembélé speelt, bevestigde de informatie na de 3-0 overwinning van de Spaanse topclub tegen Elche.

Lees ook: Amine Harit voor tweede keer papa geworden (foto)

Coach Xavi sprak ook over de inzet van Ousmane Dembélé. "Hij toonde veel inzet vandaag, dit terwijl hij gisteravond papa is geworden en heel weinig heeft geslapen in het ziekenhuis. Ik vroeg hem hoe het met hem ging en hij zei: ’Ik wil spelen’," verklaarde Xavi op de persconferentie na de wedstrijd. "Hij is betrokken en zeer toegewijd aan de club, hij is een professional. Sinds ik hier ben, ben ik erg blij en tevreden dat hij er is. Hij wekt een gevoel van veiligheid op. Als hij de bal krijgt, weten we dat er veel kan gebeuren. Hij verdient zijn selectie in het Franse team."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team