Zoeken

Romain Saïss, ster van nieuwe Netflix-documentaire met Lionel Messi (video)

23 december 2023 - 13:30 - Sport

©

Romain Saïss, aanvoerder van het Marokkaans elftal, zal samen met internationale voetbalgrootheden zoals de Argentijn Lionel Messi, de Portugees Cristiano Ronaldo, de Engelsman Harry Kane, de Fransman Kylian Mbappé en de Braziliaan Neymar schitteren in een nieuwe documentairereeks van Netflix.

De serie, getiteld "Captains of the World Cup", komt op 30 december uit en belicht het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar met exclusieve beelden en verhalen. Het streamingplatform belooft voetbalfans een unieke terugblik op het toernooi, waarbij in het bijzonder de historische prestatie van Marokko, het eerste Afrikaanse land dat de halve finale van het wereldkampioenschap bereikte, wordt uitgelicht.

Lees ook: Romain Saiss mist Afrika Cup 2024 door blessure

Saïss, die als aanvoerder van de Atlas Leeuwen een cruciale rol speelde in de deelname van Marokko, zal een van de hoofdverhalen vormen in de serie. Zijn deelname aan de wedstrijd tegen Frankrijk ondanks zijn blessure tegen Portugal, wordt door de Britse krant The Telegraph beschreven als "het meest boeiende verhaal" dat verwacht wordt in de documentaire.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team