Zoeken

American Airlines opent rechtstreekse route Philadelphia-Casablanca

28 maart 2023 - 23:00 - Economie

©

American Airlines heeft de directe vliegroute Philadelphia-Casablanca, waarvan de lancering in 2020 werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie, niet opgegeven.

De lancering van Philadelphia-Casablanca, de eerste bestemming van American Airlines in Afrika, stond centraal tijdens een vergadering van de luchtvaartmaatschappij vorige week. "Afrika is een groot continent in volle groei, met veel verschillende culturen en toeristische en zakelijke bestemmingen... We hebben enkele Afrikaanse bestemmingen op de lijst van bestemmingen waarop we letten, dus ik hoop dat we in de nabije toekomst naar het continent zullen vliegen", aldus Brian Znotins, vice-president netwerkplanning bij American Airlines.

Lees ook: American Airlines annuleert route Casablanca-Philadelphia

"American heeft de neiging om de voorkeur te geven aan kortere vluchten en probeert te vliegen naar bestemmingen waar andere vliegmaatschappijen niet gaan. Daarom verwacht ik dat de toetreding van American tot Afrika een nabije bestemming zal zijn, zoals Casablanca - die ook connectiviteit biedt buiten Marokko en minder dan 4000 mijl verderop ligt. Dit stelt ons in staat om de Airbus A321XLR te gebruiken in plaats van een duurdere wide-body jet."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team