Zoeken

Ambassade van Marokko in Moskou bereidt komst Marokkaanse supporters al voor

13 november 2017 - 14:50 - Sport

©

Marokkaanse supporters die in juni volgend jaar naar Rusland willen gaan om de Atlas Leeuwen te steunen tijdens het wereldkampioenschap voetbal zullen zich geen zorgen moeten maken over de logistiek. De ambassade van Marokko in Moskou bereidt zich al voor om hen te ontvangen.

In een verklaring aan persagentschap MAP vertelde de ambassadeur van Marokko in Moskou "het nationaal elftal en de Marokkaanse supporters die de verplaatsing zullen doen om hen te steunen" te willen bijstaan.

Volgens de diplomaat is de 2-0 overwinning van Marokko op Ivoorkust en de kwalificatie van het elftal voor het WK-2018 "een bron van trots voor alle Marokkanen". De ambassadeur weet er wat van. Hij was zelf in de jaren ’70 en ’80 professionele voetballer bij Wydad Casablanca en Mouloudia Oujda.

Marokko nam voor het laatst deel aan een wereldkampioenschap voetbal in 1998 in Frankrijk. Het elftal eindigde derde in groep A achter Brazilië en Noorwegen. Wijlen Saïd Belqola arbitreerde toen de finale tussen Frankrijk en Brazilië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team