Zoeken

WK-2018: Rusland belooft hotels aan 200 dirham voor Marokkaanse supporters

26 maart 2018 - 14:00 - Sport

©

De ambassadeur van Rusland in Marokko heeft zaterdag tijdens een persconferentie, een overzicht gegeven van de maatregelen die zijn ambassade heeft getroffen om de verplaatsing van Marokkaanse supporters voor het WK-2018 te vergemakkelijken.

Valery Vorobiev sprak ook over de Russische steden waar de Atlas Leeuwen zullen spelen en de voorwaarden om toegang te krijgen tot de verschillende stadia. Tijdens de presentatie van de steden verklaarde de diplomaat dat in alle steden waar het elftal zal spelen, hotels en herbergen kamers aanbieden vanaf 15 euro.

Voor supporters met een hoger budget zijn er vijf sterren hotels van 1700 dirham de nacht. Een ritje met het openbaar vervoer naar de stadia kost tevens minder dan 10 dirham.

Marokko speelt op 15 juni tegen Iran in Sint Petersburg, op 20 juni tegen Portugal in Moskou en op 25 juni tegen Spanje in Kaliningrad.

Piotr Barcalov, adjunct directeur van de Russische voetbalbond, verklaarde tijdens dezelfde persconferentie dat zijn land de kandidatuur van Marokko voor de organisatie van het WK-2026 steunde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team