Zoeken

Ali B wil zichzelf verdedigen tijdens rechtszaak

8 juni 2024 - 17:40 - Cultuur

©

Volgende week zal rapper Ali B tijdens zijn rechtszaak, waarin hij wordt beschuldigd van meerdere zedendelicten, openlijk spreken. Dit heeft zijn advocaat Natacha Harlequin aangekondigd.

Naast Natacha Harlequin blijft Bart Swier de hoofdadvocaat die Ali B zal verdedigen, terwijl Harlequin zich zal richten op de media-aspecten van de zaak.

Lees ook: Ali B vervolgd voor nieuwe aanranding

De advocate beschreef Ali B als ’heel strijdbaar en open’ en merkte op dat het heel goed met hem gaat en dat hij uitkijkt naar de mogelijkheid om zijn kant van het verhaal te delen. Volgens haar zal de rapper niet alleen in de rechtbank spreken, maar ook bereid zijn de pers te woord te staan. Ze uitte haar verbazing over de gang van zaken rondom het onderzoek naar Ali B, dat zij ’opzienbarend en verbazingwekkend’ noemde.

Lees ook: Ali B. voor de rechter voor verkrachting, slachtoffer getuigt

De zittingen, gepland voor volgende week woensdag en donderdag, vinden plaats in de rechtbank in Haarlem. Ali B wordt beschuldigd van twee verkrachtingen en twee aanrandingen. Recent werd bekend dat een van de aanklachten betrekking heeft op een nieuw geval van aanranding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team