Zoeken

Ali B stopt theatershow om bij zoontje Nouri te zijn

27 oktober 2018 - 12:30 - Cultuur

©

Ali B Heeft besloten de voorstelling van zijn theatershow "Koorts" voor een jaar uit te stellen. De 37-jarige rapper wil meer tijd doorbrengen met zijn pasgeboren zoontje.

"Hij heeft een moeilijke keuze gemaakt", zegt zijn management SPEC Entertainment. Door de geboorte van zijn zoontje heeft Ali B zich niet genoeg kunnen voorbereiden voor de theatershow, "waardoor hij naar zijn mening niet een volwaardige voorstelling kan neerzetten".

Ali B heeft zich bij zijn fans via social media verontschuldigd. "De geboorte van Nouri stond niet op de planning. Ik heb een bewuste keuze gemaakt dat ik bij hem wil zijn omdat ik bang ben dat ik later spijt krijg. Daardoor heb ik te weinig tijd om een nieuwe actuele en kwalitatieve voorstelling te maken. Ik hoop dat jullie mij vergeven. Ik hoop dat jullie naar de verplaatste voorstellingen komen, dan zal ik jullie allemaal in grappen en liedjes over deze periode in mijn leven vertellen."

De kleine Nouri werd een maand geleden geboren. Ali en zijn vrouw Breghje hebben nog twee andere zonen, Omar (9) en Amin (7).

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team