Zoeken

Al-Alhy verzet zich tegen Champions League-finale in Marokko

11 mei 2022 - 19:00 - Sport

©

De Egyptische voetbalclub Al-Ahly is niet blij met de beslissing van de Afrikaanse Voetbalbond (CAF) om de finale van de Champions League 2022 aan Marokko toe te wijzen. De club vraagt de bond om de finale van de Champions League in een neutraal land te organiseren, ver van de vier teams die in de halve finales van het toernooi strijden.

In een brief aan de voorzitter van de CAF, heeft de Egyptische club haar bezorgdheid geuit en eist ze de eerbiediging van de beginsel van fair-play en van gelijke kansen, door de finale van de Champions League door te laten gaan in een neutraal stadion.

Lees ook: Afrika Cup 2023 : speelschema Atlas Leeuwen bekend

De Egyptenaren bevestigden ook opnieuw hun grote vertrouwen in de Afrikaanse voetbalbond en in het professionele beheer van de organisatie, op een manier die de rechten van de vier teams vrijwaart.

Lees ook: Marokko behoudt titel African Nations Championship

De laatste duels in de Champions League zijn Al Ahly-ES Setif en Atletico Petroleos-Wydad Casablanca. De finale van de vorige editie van de CAF Champions League 2021, werd ook gehouden in het Mohammed V Stadion in Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team