Zoeken

Royal Air Maroc breidt uit met nieuwe routes

20 maart 2024 - 16:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft haar zomerprogramma voor 2024 bekendgemaakt. Drie nieuwe routes verbinden Casablanca met Napels, Manchester en Abuja.

Vanaf 22 juni hervat Royal Air Maroc de directe verbinding met Napels (Italië). Er worden twee vluchten per week aangeboden, met vertrek vanaf de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca om 16:15 uur en aankomst om 20:30 uur. De retourvlucht vertrekt om 21:30 uur en landt in Casablanca om 23:50 uur. Deze route versterkt de positie van Royal Air Maroc in Italië en vergemakkelijkt de reis van de Marokkaanse diaspora en Italiaanse toeristen.

Lees ook: Royal Air Maroc droomt groot

Op 23 juni wordt de route tussen Casablanca en Manchester (Engeland) geopend. Drie vluchten per week vertrekken op dinsdag, donderdag en zondag. Het vertrek vanuit Casablanca is om 13:45 uur met aankomst in Manchester om 17:20 uur. De retourvlucht vertrekt om 18:20 uur en landt in Casablanca om 21:45 uur. Op dezelfde dag lanceert Royal Air Maroc de route Casablanca-Abuja met drie vluchten per week, op dinsdag, vrijdag en zondag. Het vertrek vanuit Casablanca is om 01:15 uur met aankomst in Abuja om 06:10 uur. De retourvlucht vertrekt om 07:10 uur en landt in Casablanca om 11:55 uur.

Lees ook: Royal Air Maroc niet echt veilig volgens nieuwe ranking

"De lancering van deze drie nieuwe routes past binnen ons plan om nieuwe routes te openen in verschillende veelbelovende markten," aldus Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc. "We willen ook de sterke vraag beantwoorden in landen met een grote Marokkaanse gemeenschap." Hij voegt toe: "De opening van deze routes versterkt ook onze positie op het Afrikaanse continent, met name in Nigeria. Tot slot willen we met deze routes de toeristische attracties van Marokko promoten."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team