Zoeken

Aicha Mahmah viert Eid ul-Adha na zware gezondheidsproblemen (foto)

20 juni 2024 - 08:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse actrice Aicha Mahmah heeft een emotionele update met haar fans gedeeld na haar recente gezondheidsproblemen. Ze vierde Eid ul-Adha met haar familie en vrienden, en toonde haar dankbaarheid voor de steun die ze heeft ontvangen.

Op Instagram deelde Aicha Mahmah foto’s van Eid ul-Adha, waarbij ze met open armen werd ontvangen door actrice Amina Boussif. Ze prees de Marokkaanse gastvrijheid en benadrukte het belang van familie en samenzijn tijdens deze speciale feestdag.

Lees ook: Zieke Marokkaanse actrice Aïcha Mahmah uit kliniek gezet

"Niemand sterft van de honger in Marokko," schreef Aicha Mahmah in haar bericht. "Dankzij God zijn Marokkanen erg gul. Omringd zijn door familie en dierbaren is het beste wat er is." De actrice uitte ook haar dankbaarheid aan de kunstenaars die haar tijdens haar moeilijke periode hebben gesteund.

Lees ook: Zangeres Hayat El Idrissi wil actrice Aicha Mahmah helpen

Aicha Mahmah’s bericht komt na een zware periode waarin ze een hartoperatie moest ondergaan. Ze werd door een privékliniek weggestuurd omdat ze geen waarborgcheque kon tonen. Gelukkig kreeg ze uiteindelijk de nodige zorg en is ze nu aan de beterhand.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team