Zoeken

Afrika Cup: Marokko - Niger dinsdag 31 januari

29 januari 2012 - 22:04 - Sport

©

Marokko, met 3-2 geëlimineerd uit de Afrika Cup door Gabon vrijdag, speelt dinsdag 31 januari zijn laatste wedstrijd van de competitie tegen Niger.

Deze wedstrijd zal de Atlas Leeuwen niet in de race voor de Afrika Cup terugbrengen, ook al winnen ze. Marokko is voorlaatste van groep C met 0 punten.

De spelers van Gerets, een eerste keer met 2-1 verslagen door Tunesië vorige week maandag, hebben al hun kansen om de volgende tour van de Afrika Cup te halen, zien verdwijnen na de nederlaag tegen Gabon.

Eric Gerets die naar de Afrika Cup was "om te winnen", staat sind vrijdag zwaar onder druk. De Belgische coach, tweede best betaalde voetbaltrainer in de wereld volgens de media, heeft de slechte resultaten van Marokko op zich genomen. Gerets hoopt nu enkel dat de Marokkaanse voetbalbond hem zijn werk laat verder zetten in Marokko.

De match zal net zoals de vorige wedstrijden, gespeeld worden in het stadion van Angondjé om 18u GMT (21u in België en Nederland), en zal live te zien zijn op Eurosport, 2M, Al Aoula en Arryadia.

Groep C

1 Gabon 6 pt +3 2 wedstrijden
2 Tunesië 6 pt +2 2 wedstrijden
3 Marokko 0 pt -2 2 wedstrijden
4 Niger 0 pt -3 2 wedstrijden

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team