Zoeken

Afrika Cup 2019: Marokkaanse supporters opgelicht

1 juli 2019 - 13:00 - Sport

©

Meerdere Marokkaanse supporters die alles hadden voorzien om in Egypte de wedstrijden van de Atlas Leeuwen te volgen op de Afrika Cup 2019, zouden door oneerlijke reisagentschappen zijn opgelicht.

Een aantal gedupeerde supporters mochten het stadion niet binnen om de twee wedstrijden van het Marokkaans elftal tegen Namibië en Ivoorkust te volgen, ondanks de hoge prijs die ze voor hun tickets hadden betaald.

Volgens Al Ahdath Al Maghribia hadden sommige supporters ook voor een VIP-pasje betaald maar belandden uiteindelijk op de goedkoopste zetels en mochten de VIP-ruimte niet binnen.

Een jonge vrouw die naar Egypte is afgereisd om de Atlas Leeuwen te steunen betaalde bijvoorbeeld 18.000 dirham voor een heen en terugvlucht tussen Casablanca en Caïro, een kamer in een geregistreerd hotel en een VIP-ticket voor de wedstrijd Marokko-Namibië. Bij aankomst in het stadion werd ze echter naar de goedkoopste plaatsen doorverwezen. De jonge vrouw heeft intussen aangifte gedaan tegen het reisagentschap waar ze haar trip had geboekt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team