Zoeken

Afrika Cup 2019: doelpunten van Marokko tegen Kameroen (video)

16 november 2018 - 22:30 - Sport

©

Marokko heeft vanavond Kameroen met 2-0 verslagen en is iets dichter bij een kwalificatie voor de Afrika Cup 2019.

Het is de allereerste overwinning van Marokko tegen Kameroen. De knappe zege is te danken aan een uitstekende Hakim Ziyech die de twee doelpunten van de wedstrijd scoorde.

De speler van Ajax Amsterdam wist in de tweede helft een penalty na een fout op Boufal om te zetten in een doelpunt. Enkele minuten later scoorde hij opnieuw en hielp Marokko aan de gehoopte overwinning.

Marokko heeft nu 10 punten en is eerste in groep B maar moet wachten op de wedstrijd van Malawi tegen de Comoren op zaterdag om te weten of het gekwalificeerd is voor de Afrika Cup. Verliest of speelt Malawi gelijk dan gaat het Marokkaans elftal naar de Afrika Cup.