Marokko verslaat Kameroen dankzij Ziyech en plaatst zich (bijna) voor de Afrika Cup 2019

16 november 2018 - 22:02 - Sport

©

Een opluchting voor het Marokkaans elftal vanavond in Casablanca. De Atlas Leeuwen hebben dankzij Hakim Ziyech een knappe 2-0 overwinning geboekt tegen Kameroen.

Dankzij deze overwinning is Marokko een stap dichterbij een kwalificatie voor de Afrika Cup 2019 die in juni in Kameroen zal plaatsvinden.

De kwalificatie van Marokko hangt af van de uitslag van de wedstrijd van Malawi die morgen wordt gespeeld. Verliest op speelt Malawi gelijk, dan plaatst Marokko zich voor de Afrika Cup.

Het was een moeilijke wedstrijd voor het Marokkaans elftal. Het lukte de Atlas Leeuwen pas in de tweede helft om de score te openen dankzij een penalty van Ziyech na een fout op Boufal.

Enkele minuten later scoorde Ziyech een tweede treffer tegen Kameroen. Uitslag: 2-0 voor Marokko, drie extra punten en de eerste plaats in groep B met een totale score van 10 punten. 🇲🇦🇲🇦🇲🇦