Zoeken

Afrika Cup 2019: Afrikaanse voetbalbond sluit organisatie in Marokko niet meer uit

29 augustus 2018 - 18:50 - Sport

©

Ahmad Ahmad, voorzitter van de Afrikaanse voetbalbond, is er, in tegenstelling tot enkele weken geleden, niet meer zo zeker van dat Kameroen klaar zal zijn om de Afrika Cup 2019 te hosten.

Op slechts 9 maanden van het sportevenement heeft Ahmad Ahmad zijn twijfels geuit over de organisatie ervan door Kameroen. "Ik ben er niet zeker van dat Kameroen klaar is om de Afrika Cup te organiseren", verklaarde hij aan Kwese Sports. "Er mankeert nog veel en er blijft heel weinig tijd over", vervolgde Ahmad Ahmad volgens wie "Kameroen nog steeds voor grote problemen staat wat betreft de infrastructuur, met name stadions en zelfs hotels."

De voorzitter van de Afrikaanse voetbalbond heeft zich echter nog niet uitgesproken over een verplaatsing van de Afrika Cup naar Marokko. Maar het is duidelijk dat het koninkrijk de beste optie is om het toernooi te organiseren.

In Marokko stellen sportverantwoordelijken zoals voetbalbondbaas Fouzi Lekjaa en minister Talbi Alami van Sport en Jeugd dat ze er vertrouwen in hebben dat Kameroen een goede Afrika Cup zal organiseren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team