Zoeken

Adel Taarabt verlaat Queens Park Rangers

19 oktober 2011 - 15:47 - Sport

©

De Marokkaanse international Adel Taarabt, op de voet gevolgd door Manchester United, Chelsea, Arsenal, Real Madrid en nog een aantal Italiaanse clubs, gaat de Engelse Queens Park Rangers verlaten om financiële redenen. De club liet reeds weten dat het de speler niet zal tegenhouden.

De middenvelder, uitgeroepen tot beste voetballer in 2011 in Engeland, had onlangs zijn plaats als kapitein van het team moeten afstaan aan Joey Barton, die Taarabt weinig waardeert.

Neil Warnock, de coach van QPR, verklaarde te weten dat Adel Taarabt, die het steeds moeilijker heeft met zijn club, op zoek is naar een nieuwe club die zijn financiële ambities beter beantwoordt.

Adel Taarabt heeft intussen zijn plaats in Marokko weten terug te vinden en zich verzoend met het Marokkaans publiek en de coach van de Atlas Leeuwen, Eric Gerets, door het tweede doelpunt te scoren tegen Tanzania (3-1) op 9 oktober in Marrakesh.

De speler die de Atlas Leeuwen net voor de wedstrijd tegen Algerije (4-0) op 4 juni in Marrakesh had verlaten, was sindsdien ongewenst in Marokko. Het is enkel dankzij de druk uitgeoefend door Ali Fassi Fihri, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, dat hij werd opgeroepen tegen Tanzania.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team