Zoeken

Adel Taarabt naar Parijs voor 17 miljoen euro?

21 juli 2011 - 07:58 - Sport

©

De Franse Paris Saint Germain (PSG) zou 17 miljoen euro hebben aangeboden voor Adel Taarabt. De PSG, die eerder al 11 miljoen euro had voorgesteld voor de Marokkaanse middenvelder van de Engelse Queens Park Rangers (QPR), zou weinig hebben geaarzeld vooraleer deze nieuwe bod te doen.

De informatie werd bevestigd door de Britse televisiezender Sky Sports die reeds aankondigt dat de Marokkaanse kapitein van QPR het aanbod van Parijs heeft aangenomen, wat erop wijst dat Adel Taarabt toch liever terug naar Frankrijk gaat na vijf jaar in Engeland te zijn gebleven.

Adel Taarabt, uitgeroepen tot beste speler van de tweede Engelse divisie, zou ook reeds zijn akkoord hebben gegeven voor een maandelijks salaris van 200.000 euro en zou tegen het volgende voetbalseizoen naar de Parijse club gaan.

Atletico Madrid is ook nog steeds achter Taarabt aan en is niet van plan de voetballer los te laten, net als een aantal andere Europese clubs die van Taarabt een prioriteit hebben gemaakt.

De Marokkaanse middenvelder, onder contract bij Queens Park Rangers tot juni 2013, wordt begeerd door enkele van de grootste Europese teams, waaronder Liverpool en Manchester United.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team