Zoeken

Adel Taarabt: Marokko verlaten domme beslissing

25 juli 2011 - 20:35 - Sport

©

Adel Taarabt zei in een interview aan het Frans dagblad "Le Parisien", dat zijn besluit om de selectie van Marokko te verlaten, een domme fout was.

"Het was een vergissing, dat geef ik toe. Ik ben intussen terug naar Marokko gekeerd en heb me verontschuldigd op de televisie aan het Marokkaanse volk. Nu probeer ik mijn land te vertegenwoordigen door goed te presteren met mijn club".

De jonge middenvelder, al enige tijd aangekondigd in Parijs (PSG), zal hoogstwaarschijnlijk Queens Park Rangers (QPR), Engels club waarmee hij onder contract is tot juni 2013, niet verlaten.

Adel Taarabt vertelde aan de krant dat een financieel geschil een einde zette aan de onderhandelingen tussen de PSG, die 8 miljoen euro voorstelt, en QPR die er 10 vraagt. Hij zette daarbij ook een einde aan de speculatie op de diverse aanbiedingen van de PSG (11 miljoen en nog eens 17 miljoen euro volgens de pers).

De speler, sinds een paar weken getrouwd, zegt teleurgesteld te zijn en vindt de beslissing van QPR oneerlijk, maar belooft niet tegen de beslissing van zijn club te gaan.

Maar alles is nog mogelijk voor Adel Taarabt. Een contra-voorstel zou deze week kunnen worden gemaakt door de PSG in reactie op de weigering van QPR.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team